Kitchen For Fashion

                                                                                                                       

   

Kitchen For Fashion is more than fashion 

 

Kitchen For Fashion is een lifestyle brand voor de zelfbewuste moderne vrouw, die door haar kleding zichzelf uit. Kleding van Kitchen For Fashion laat je stralen en de beste versie van jezelf vinden. Wat dat is, verschilt per vrouw en daar speelt Kitchen For Fashion op in. Onze kleding draag je naar je werk, je steelt er de show mee op een feestje. Diversiteit staat bij Kitchen For Fashion centraal, want de moderne vrouw is of doet niet maar één ding. Kitchen For Fashion zoekt het juiste balans van karakter, leefstijl en cultuur met de beste draaggemak in een kledingstuk. Veelzijdig, eigentijds en toch tijdloos. 

Regine Kamerling, oprichtster en designer van Kitchen For Fashion haalt voor het ontwerpen inspiratie uit haar achtergrond die bestaat uit een balans van roots, hedendaagse verlangen en westerse invloeden. Haar ontwerpen zijn kleurrijk, benadrukken vrouwelijk vormen en bevatten altijd elementen van Afrikaanse print.

In 2013 heeft Regine Kitchen For Fashion opgericht als reactie op de snelle en over-producerende "fast" fashionwereld. Ze wilde een ander geluid afgeven en inspelen op de behoeften van vrouwen om haar heen; kleding die je persoonlijkheid versterkt en uitstraalt waar je voor staat. Kitchen For Fashion is more than fashion it’s... a lifestyle brand.