Levering en Retour

Levering en retour

 

Snel en gemakkelijk geleverd

Jou kledingstuk wordt door PostNL bij u thuisbezorgd. U ontvangt uw persoonlijke aankoop zorgvuldig ingepakt bij u thuis. U ontvangt niet automatisch een track and trace-code maar kunt deze wel bij ons opvragen. Kan de bestelling niet bezorgd worden omdat u niet thuis bent, dan doet PostNL een kaartje in uw brievenbus. Daarop staat waar u uw pakket kunt afhalen.

Portokosten

Voor de porto- en verpakkingskosten berekenen wij de standdaard kosten van PostNL, €6,75.  

Kosteloos ruilen of terugsturen

U betaalt porto- en verpakkingskosten voor het verwerken en bezorgen van uw bestellingen. Het terugsturen is gratis. Bij uw bestelling ontvangt u een rekening met daarop o.a. een sticker met ons retouradres. Plak deze over uw adres op de doos. Neem contact met ons op en geef de doos af bij een PostNL-locatie. U hebt het recht uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te herroepen. Na uw melding dat u van de koop afziet heeft u nog 14 dagen om uw bestelling terug te sturen.

Wat u niet wilt behouden, kunt u zonder meer retourneren, natuurlijk wel in onberispelijke, ongebruikte staat. Vanzelfsprekend mag u de artikelen passen. A.u.b. de kaartjes aan de kleding laten zitten tijdens het passen en badmode en lingerie passen met ondergoed er onder. Indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wilt houden/passen) en daardoor schade aan het product ontstaat, bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk.